9:58 AM 1398/06/10 تعداد بازدید: 183

  تولید ماهی قزل آلا در آب لب شور، در استخرهای ذخیره کشاورزی شهرستان خرامه

 با وجود شور شدن منابع آبی (چاه های کشاورزی) و با توجه به اینکه حاصلخیزی وتولید محصولات کشاورزی در سطح شهرستان خرامه کاهش یافته است، یکی از کشاورزان منطقه در استخرهای ذخیره کشاورزی ، موفق به تولیدچهارتن ماهی قزل آلاشده است.

 
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران، علی فلاحی مدیر شیلات و امور آبزیان استان فارس در ادامه افزود : در این استخر625 متر مربعی با عمق 2 متر و با شوری آب  3 گرم در لیتر ؛ در طول یک دوره پرورش 6 ماهه با دمای آب 18 درجه سانتی گراد و بکارگیری 4 دستگاه هوادهی و برجک هواده تولید مذکور استحصال شده است . قابل ذکر است با اعمال مدیریت بهتر ، تراکم ماهی ریزی قابل افزایش بوده و در نتیجه تولید بیشتری حاصل خواهد شد .
     این مقام مسئول تصریح کرد : اشتغال زایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان، ترویج مصرف آبزیان و کمک به اقتصاد خانوار روستایی از عمده اهداف تولید ماهی در این طرح بوده وانتظار می رود با توجه به وجود تعداد فراوان استخر های ذخیره آب کشاورزی،ترویج طرح پرورش ماهیان سردابی در استخر های ذخیره کشاورزی و بکارگیری تجهیزات وادوات مورد نیاز زمینه افزایش تولید آبزیان وایجاد اشتغال وافزایش بهره وری فراهم شد .


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی سازمان شیلات ایران