9:02 AM 1397/12/18 تعداد بازدید: 228

  جشنواره طبخ آبزیان در استان چهارمحال و بختیاری

 جشنواره طبخ آبزیان با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران درشهرستان اردل، برگزارشد. 

 
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران به نقل از جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در این جشنواره معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران  با بیان اینکه مصرف مواد غذایی سودمند باید در جامعه فرهنگ سازی و ترویج شود،گفت: اکنون مصرف ماهی به عنوان یک ماده مناسب غذایی در ایران نصف سرانه جهانی است.
دکتر نبی الله خون میرزایی  افزود: طبق بررسی ها، سرانه مصرف ماهی در جهان ۲۲ کیلوگرم بوده اما در ایران ۱۱ کیلوگرم در سال است.
وی گفت: فرهنگ مصرف غذایی در سبد خانواده ایرانی دارای اشکالاتی است که باید آن را اصلاح کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران بیان داشت: افزایش مصرف بعضی از مواد خوراکی یا کاهش مصرف برخی دیگر از مواد غذایی مانند بالابودن مصرف شکر، روغن، روغن های اشباع، نمک و کربو هیدارت ها و کمبود مصرف پروتئین های حیوانی از جمله این اشکالات به شمار می رود. مصارف نادرست خوراکی ها ، هزینه های سنگینی برای سلامت جامعه به دنبال دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: بانوان ایرانی می توانند با افزایش سرانه مصرف ماهی به فرهنگ سازی در این بخش کمک کنند.
وی اظهار داشت: یکی از عواملی که در رشد فرهنگ ها بسیار تاثیرگذار است هم افزایی خرده فرهنگ ها و در کنار هم قرار گرفتن آن ها در جامعه است.
دراین جشنواره بیش از۱۰۰ بفر ازبانوان استان درمسابقه طبخ ماهی شرکت و پس از داوری به ده نفر از برترین طبخ ها جوایز نفیسی اهدا شد.


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی سازمان شیلات ایران